Hygiëne

Naast onze producten en klantvriendelijkheid, hebben wij hygiëne uiteraard ook hoog in het vaandel staan.

Daarom heeft Douche Simpel de handen in 1 geslagen met ( hygiëne-) experts Rob Geus en XG2.
Met de laatste innovatieve ontwikkelingen uit de professionele markt en de kennis van alle hoogwaardige ingrediënten heeft XG2 nieuwe, kwalitatieve producten weten te ontwikkelen.
“ Naast de uitstekende service van Douche Simpel en het gebruikersgemak van de producten, hebben we qua hygiëne ook samen de punten op de i gezet “, aldus Rob Geus. “ Er vielen mij direct een paar zaken op bij het onderzoeken van de cabines van Douche Simpel. Allereerst zijn de panelen vervaardigd van een materiaal waarop vuil zich nauwelijks hecht. Verder was ik erg te spreken over het ontwerp. De douche bevat nagenoeg geen naden en door het demontabel design is het gemakkelijk schoon te houden. 
Voeg hier tijdens het reinigingsproces ( na elke verhuurbeurt ) de producten van XG2 nog aan toe en je hebt een uniek product.

Aangezien Douche Simpel al haar klanten de mogelijkheid wil geven om elke dag fris te kunnen douchen, leveren wij bij elke douche-/ toilet cabine de XG2 Spray gratis bij. Deze is ook prima te gebruiken bij andere producten.