Veelgestelde vragen

Onderstaand wordt antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u vriendelijk te woord.
Wat moet ik doen om een product te reserveren?
Op onze website kunt u onze producten direct reserveren. Op de basis van de gewenste periode worden de prijzen direct getoond. Op het moment dat de reservering is verstuurd komen wij hier zo spoedig mogelijk op terug en wordt er een definitieve afspraak gemaakt.
Hoelang van te voren dien ik een product te reserveren?
Wij adviseren u om onze producten minimaal 2 weken van te voren te reserveren. Later kan wel, echter loopt u dan het risico dat er afgeweken dient te worden van de gewenste reserveringsdata.
Als ik de douche langer nodig heb dan gepland, kan de huurperiode dan verlengd worden? En wat kost mij dit dan?
Verlengen van de huurperiode is geen enkel probleem. Wij bij Douche Simpel begrijpen als geen ander dat niet elke verbouwing of renovatie vlekkeloos verloopt. Voor elke verlengperiode betaald u € 19,99 bovenop ons weektarief. De betaling vindt op rekening plaats.
Kan de douche ook eerder opgehaald worden dan gepland?
Wanneer de douche eerder opgehaald dient te worden dan gepland zullen wij er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Echter zijn wij wel afhankelijk van onze planning.
Komen er bij de getoonde bedragen nog extra kosten bij?
Waarbij in de markt kosten worden berekend voor borg, transport, bezorging, installatie of het gebruik van accessoires doen wij dit niet. De prijzen die op onze site staan zijn de uiteindelijke tarieven zodat u niet voor verassingen komt staan.
Op welke manier vindt de betaling plaats?
Wanneer ons product naar wens is geïnstalleerd vindt de betaling plaats aan de hand van een elektronische bestaling. Voor bedrijven vindt dit op rekening plaats.
Wordt er bij de installatie iets van mij verwacht?
Het enige wat wij van u vragen is dat er iemand thuis is om ons binnen te laten. Verder is het voor onze installateurs prettig dat de gewenste locatie is vrijgemaakt van spullen, zodat er direct kan worden begonnen met het monteren en installeren van de cabine.
Hoelang duurt het om een douchecabine te installeren en weer op te halen?
De douchecabine heeft een montage en installatie tijd van enkele minuten. Echter dienen de spullen naar de gewenste locatie worden gebracht en dient er een instructie en betaling te worden verricht. Al met al houden wij rekening met een totale tijd van een uur bij het installeren en een half uur bij het demonteren en weer ophalen van de cabine.
Dien ik de douchecabine schoon te maken voordat hij weer wordt opgehaald?
Voor het behoud van onze producten vragen wij onze klanten om de gehuurde artikelen schoon op te leveren. Ondanks dat de gehuurde producten bij ons depot worden gereinigd komt dit de hygiëne sterk ten goede.
Is de geleverde douchecabine schoon?
Onze douchecabines, inclusief alle onderdelen worden afzonderlijk gereinigd na elke verhuurbeurt. Dit vindt plaats bij ons depot. In het kader van de hygiëne vragen we onze klanten de douchecabine schoon op te leveren.
Is de douche aan de bovenkant open?
De douchecabine is aan de bovenkant gesloten. De daken zijn van een kunststof gemaakt die enkel het licht doorlaat zodat wanneer de douche in de tuin of op een privacy gevoelige locatie wordt gemonteerd, uw privacy is gewaarborgd.
Hoe groot moet de doorgang zijn om de douche op zijn plaats te zetten?
Door het unieke demontabele ontwerp van onze producten hoeft u geen rekening te houden met een beperkte doorgang en kunnen deze op elke gewenste locatie worden gemonteerd.
Hoelang kan ik douchen wanneer het water wordt verwarmt met de warmwatervoorziening?
Het grote voordeel van onze warmwatervoorziening is dat u onbeperkt, warm kunt blijven douchen. Onze installateur stelt het apparaat in op 38 graden en u kunt ongestoord blijven douchen zonder rekening te houden met een beperkte douchetijd.
Kan de douchecabine buiten staan?
Doordat de douchecabine volledig kan worden gesloten kan deze prima buiten staan. Het dak van de cabine is gemaakt van een kunststof welke enkel het licht doorlaat zodat uw privacy is gewaarborgd. Verder is het mogelijk om de douchecabine te koppelen met een kleedruimte zodat u zichzelf in alle rust kunt omkleden.
Let wel: vanwege vorstgevaar plaatsen wij in de wintermaanden in principe niet buiten. Dit vanwege het feit dat de apparatuur kapot kan vriezen. Indien er geen ( verwarmings- ) apparatuur t.b.v. het water gebruikt hoeft te worden ( de aanvoer van het water komt bijvoorbeeld via een bestaande mengkraan en afvoer zit nabij ) kunnen hier uitzonderingen voor gemaakt worden.
Wat gebeurt er als de douchecabine niet geplaatst kan worden?
Op basis van de gedeelde informatie op de website vragen wij de mensen een inschatting te maken op welke locatie de cabine geplaatst dient worden. Op het moment dat er een locatie is vastgesteld verzamelen wij deze info en gaan wij na of dit inderdaad mogelijk is. Het is in de praktijk gebleken dat dit in 99% van de gevallen werkt. Mocht het nu zijn dat er toch iets over het hoofd is gezien kunnen wij altijd nog uitwijken naar een andere locatie. Ook op locatie kan onze installateur u hierbij prima adviseren.