Verschillende soorten sanitaire units

Met verhuur sanitaire units heeft u een keuze uit diverse soorten sanitair. U huurt tijdelijk een demontabele douchecabine als u geen douche heeft of een toiletcabine als u het zonder toilet moet stellen. Een combinatie tussen een demontabele douche en toilet is ook mogelijk als u beide sanitaire voorzieningen mist. Het is ook mogelijk om een kleedruimte, al dan niet met douche en/of toilet te huren. Bovenaan deze pagina vindt u in onze menu de verschillende producten die wij verhuren. Hier vindt u meer informatie over de verschillende soorten sanitaire units die bij ons te huur zijn.

Douches voor evenementen

Mobiele sanitaire unit huren

Bij Douche Simpel is veel mogelijk. Onze missie luidt dan ook, u hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest! Onze mobiele sanitaire unit kan bestaan uit één of meer van de volgende onderdelen:

 • Douche;
 • Kleedruimte;
 • Toilet.

Uniek aan onze producten is dat deze op vrijwel iedere plaats opgebouwd en geïnstalleerd kunnen worden. Ook op hoger gelegen etages, moeilijk bereikbare ruimtes en natuurlijk binnen bedrijfspanden en woningen. Als u beschikt over de onderstaande voorzieningen kunnen wij de douche zonder problemen installeren;

 • Een minimale ruimte van 1m x 1,2m x 2,25m (l x b x h);
 • Wateraanvoer, koud of warm;
 • Waterafvoer, denk aan de wasbak, hemelwater of de afvoer van de wasmachine.

Het enige wat u hoeft te doen is ons reserveringsformulier of offerteformulier via de website in te vullen. Hierna nemen wij contact met u op over de mogelijke plaatsingsdata, plaatsingsmogelijkheden en de tijd waarop u onze installateur kan verwachten.

Een mobiele sanitaire unit huren? Wij houden het simpel!

Tijdelijk zonder sanitair? Niet met mobiel sanitair!

Of u nu tijdelijk zonder toilet of douche zit thuis of bij uw bedrijf, met mobiel sanitair heeft u een snelle oplossing. U kunt diverse soorten sanitair huren. Heeft u behoefte aan enkel een mobiel toilet, mobiele douche of een combinatie van meerdere voorzieningen? Dit is allemaal mogelijk. Voor het huren van een mobiel toilet heeft u zelfs geen aanvoer en afvoer nodig. Voor een mobiele douche is een aanvoer en afvoer zeer gemakkelijk te creëren, mits de voorzieningen in de buurt van de mobiele douche aanwezig zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om een minder valide of zorg mobiele sanitaire voorziening te huren. Wanneer u slecht ter been bent is er ook altijd een passende oplossing om ervoor te zorgen dat ook u comfortabel kunt douchen en gebruikt kunt maken van een toilet.

Toilet en douchewagen

Het is ook mogelijk om een toilet en douchewagen te huren bij Douche Simpel. Wanneer u tijdelijk geen gebruikt kunt maken van uw eigen sanitaire voorzieningen, hebben wij de perfecte oplossing voor u! Onze toilet en douche wagens zijn gemakkelijk bij u te installeren, waar en wanneer u dat wilt. Op deze manier kunt u uw dag blijven beginnen of eindigen met een heerlijke douche. Wilt u meer informatie over het huren van een toilet en douchewagen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn er ook voor ondernemers

Werkt u als zelfstandige? Of staat service hoog bij uw bedrijf in het vaandel? Dan helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden omtrent de verhuur van een mobiele sanitaire unit te bespreken. Ook ondernemers ontzorgen wij graag door het bezorgen, installeren en ophalen van de producten volledig te organiseren. Dit is wel zo makkelijk voor u als voor de klant. Doordat wij uitsluitend met eigen installateurs werken, garanderen wij een hoogwaardig product. Wij zijn dé partner voor uw mobiele sanitaire unit of toilet en douchewagen verhuur.

 • Direct te reserveren
 • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
 • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
 • Door heel België leverbaar
 • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
 • Pinnen bij levering