Nooddouche huren België

Het is ons doel om onze klanten volledig te ontzorgen

Onze naam zegt het al: we verzorgen sanitaire oplossingen, welke eenvoudig toepasbaar zijn en zich onderscheiden door het gebruikersgemak.

Douche Simpel BV is begonnen als verhuurder van tijdelijke douchecabines. Door ons brede netwerk en klantenbestand, onderscheiden we ons  tegenwoordig ook op het gebied van andere tijdelijke voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan tijdelijke toiletten, zorgdouches, nooddouches of een combinatie hiervan.

Douche Simpel BV voorziet haar klanten van de meest solide en privacy biedende oplossing. Het is ons doel om onze klanten volledig te ontzorgen. Zo kunt u bij één aanspreekpunt terecht en door het unieke demontabele ontwerp van onze cabines, bieden onze producten het nodige gemak. Verder staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel en worden onze producten altijd schoon geleverd.

Met ons team van professionele installateurs, een toegewijde binnendienst organisatie en een vast aanspreekpunt voor uw bedrijfsmatige vraagstukken, staan wij te allen tijde voor u klaar.

Douche Simpel voor bedrijven

Douche Simpel BV werkt samen met diverse gerenommeerde bedrijven. Bent u bijvoorbeeld werkzaam in de renovatie of verkoop van badkamers? Of wilt u uw klanten extra service verlenen door het aanbieden van een tijdelijke douche of toilet? Dan is een samenwerking wellicht interessant voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom Douche Simpel B.V.

  • Transparante prijzen zonder extra/ verborgen kosten.
  • U wordt volledig ontzorgd. Wij bezorgen, plaatsen en halen de producten weer op.
  • Onze producten kunnen allen inpandig geplaatst/ gebruikt worden (ook op verdiepingen). U hoeft dus niet meer naar buiten.
  • Kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Ons team op de binnendienst is u graag van dienst.
  • Bedrijfsmatige klanten hebben 1 vast aanspreekpunt, waarmee specifieke wensen besproken kunnen worden.