Badkamer verhuur voor een noodsituatie

Ook als u door een verbouwing tijdelijk uw badkamer niet kunt gebruiken hebben wij mobiele badkamers voor u klaarstaan. Niemand vindt het natuurlijk fijn om regelmatig gebruik te maken van de douche van anderen. Bij Douche Simpel kunt u terecht voor het huren van een badkamer. Wij zorgen ervoor dat de badkamer bij u thuis wordt geplaatst en opgehaald. Tijdelijke badkamer verhuur is iets wat steeds populairder aan het worden is, zeker met de badkamers die wij voor u klaar hebben staan. Dit zijn volledig uitgeruste badkamers waar u lekker kunt douchen.

Compacte tijdelijke badkamer

Heeft u een tijdelijke badkamer nodig doordat u geen gebruik kunt maken van uw eigen badkamer? Wat de reden ook is, wij zorgen er graag voor dus u zonder problemen in uw eigen huis kunt douchen. Bij ons kunt u snel en voordelig een tijdelijke mobiele badkamer huren. Een badkamer die van alles is voorzien, die u kunt huren voor zolang als u deze nodig heeft. Heeft u binnenshuis niet voldoende plek voor onze tijdelijke badkamer? De mobiele douche kan ook buitenshuis geïnstalleerd worden tijdens de verhuur van de portable badkamer cabine.

Portable badkamer huren

Wanneer u gebruik wilt maken van het huren van een portable badkamer, dan kunt u zelf uw eigen badkamer samenstellen. De belangrijkste sanitaire voorzieningen zijn bij ons te huur. Heeft u tijdelijk geen toilet? Een toiletcabine is dan een welkome aanvulling om toch comfortabel van een toilet gebruikt te kunnen maken. Ook het douchen zal erg gemist worden als u uw badkamer aan het verbouwen bent. Wanneer u een douchecabine huurt, hoeft u uw dagelijkse douche ook tijdens de verbouwing niet te missen. Het is uiteraard ook mogelijk om een combinatie tussen verschillende sanitaire voorzieningen te huren. Om nog meer privacy te creëren, kunt u ook een bijpassende kleedcabine huren. U bent dan wel verstoken van uw eigen badkamer, maar met een portable badkamer van Douche Simpel hoeft u niets te missen.

Tijdelijke badkamer huren bij Douche Simpel

We vinden het heel belangrijk om u de beste service en de hoogste kwaliteit te leveren. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment, zodat u er op kunt rekenen dat u een tijdelijke badkamer kunt huren en geleverd krijgt die helemaal op uw wensen is afgestemd. U kunt de tijdelijke badkamer cabine verhuur heel eenvoudig zelf regelen. U bepaalt zelf waar u uw portable badkamer wilt plaatsen, want veel is mogelijk. De demontabele cabine kan door het compacte formaat heel gemakkelijk op iedere plek in uw woning geplaatst worden. En wanneer u geen plek binnenshuis heeft, dan is de cabine ook heel gemakkelijk buiten in de tuin te plaatsen. Voor uw portable wc heeft u zelfs geen water-aanvoer of riool-afvoer nodig, enkel voor de douche is een aansluiting in de buurt vereist.

Een mobiele badkamer geschikt voor elke plek in huis

Wanneer u behoefte heeft aan een tijdelijke badkamer, kunt u eenvoudig een mobiele badkamer huren. Via onze website kunt u direct een badkamer reserveren. Hier geeft u zelf aan welke componenten u wil huren. U kunt kiezen uit een douche, kleedruimte en/of toilet.

Houd er rekening mee dat er voor het plaatsen van een mobiele douche een minimale ruimte van 1m x 1,2m x 2,25m (l x b x h) beschikbaar dient te zijn. Voor de verdere aansluitmogelijkheden kunt u onze informatiepagina bezoeken, veelgestelde vragen bekijken of gemakkelijk contact met ons opnemen.

  • Direct te reserveren
  • Snel geïnstalleerd op elke lastig te bereiken locatie en etage
  • Binnen- als buitenshuis te plaatsen
  • Door heel België leverbaar
  • Transparante, all-in tarieven zonder extra kosten
  • Pinnen bij levering